Szociális és egészségügyi intézmények étkeztetése

Cégünk oktatási intézmények mellett szociális intézmények, valamint kórházak és egészségügyi intézmények étkeztetését is biztosítja a közétkeztetés szolgáltatás keretében, a hatályos közétkeztetési jogszabályok maximális betartása mellett. Az elkészült ételek egy részét az intézményeknek szállítjuk, de igény esetén a házhoz szállítást is biztosítani tudjuk Budapesten és környékén, ami az idős emberek számára is vonzóvá teheti közétkeztetés szolgáltatásunkat.


Megbízható közétkeztetés: pontos és higiénikus szállítás

A közétkeztetés keretében készült ételeinket korszerű, a higiéniai feltételeknek megfelelő szállítást biztosító járművekkel szállítjuk ki, nagy hangsúlyt fektetve a megállapodásban szereplő határidők betartására. Nagy tapasztalattal rendelkező sofőrjeink mindent megtesznek annak érdekében, hogy időben érkezzenek meg ételeink, így akik tőlünk rendelnek, sosem maradnak éhesek.


Hazai közétkeztetés - Hazai alapanyagok:

A minőségi közétkeztetés biztosítása során a hazai élelmiszergyártókkal szoros együttműködésben, hazai alapanyagokból és gondos, szakszerű munkával készítjük ételeinket, a legkorszerűbb táplálkozástudományi ismeretek birtokában. Import alapanyagot csak abban az esetben használunk, ha annak nem létezik, vagy az adott időszakban nem elérhető magyar megfelelője. A húst például olyan magyar hentestől vásároljuk, aki saját vágóhíddal rendelkezik, és kizárólag Magyarországról származó állatokat dolgoz fel. Mirelit alapanyagokat csak abban az esetben használunk fel ételeink elkészítéséhez a közétkeztetés keretében, ha az évszaknak megfelelő friss alapanyag nem szerezhető be.


Diétás és táplálékallergiás menük a közétkeztetésben

Tekintettel a beteg és idős emberek étkezési szokásaira, valamint az idős korral gyakran együtt járó krónikus betegségekre, a közétkeztetés során a szükséges mennyiség fenntartása mellett különösen nagy figyelmet fordítunk az ételek minőségére, és az adott betegségnek megfelelő diéta betartására.
Közétkeztetés szolgáltatásunk keretében a nálunk étkeztető intézmények minden nap többféle menüből választhatnak, illetve lehetőségük van vegetáriánus és diétás ételekhez is hozzájutni, vagy a’la carte választani. Igény esetén minden napra biztosítjuk a friss zöldséget és gyümölcsöt, ami alapvető fontosságú az egészség megőrzése szempontjából. Mindezek mellett a korszerű közétkeztetés jegyében a táplálékallergiában vagy egyéb étrendet befolyásoló betegségben szenvedő emberek étkezési igényeit is ki tudjuk elégíteni szakértő dietetikusaink és diétás szakácsaink segítségével.


Online rendelés – E-Közétkeztetés:

Az E-Közétkeztetés rendszerén keresztül az FH Gasztro Kft. partnereként Ön Menza Kártyája segítségével kényelmesen, akár otthonról is összeállíthatja és megrendelheti menüjét, amihez szakértő dietetikusok tanácsait is kikérheti.

Bízza ránk az étkeztetést, mi finom és tápláló ételekkel háláljuk meg bizalmát!