Cégtörténet

 • 2009Az FH Gasztro Kft. Megalapítása

  Az FH Gasztro Kft-t 2009-ben alapítottuk több mint 40 éves szakmai tapasztalat birtokában. Célunk, hogy a közétkeztetésben eltöltött évek során összegyűlt ismereteinket és tudásunkat egy olyan szolgáltatás megvalósítására fordítsuk, amely megállja a helyét a 21. században is.
 • 2010 SzeptemberOktatási intézményekkel közös együttműködés

  Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk 2010 szeptemberében kezdett oktatási intézmények számára főzni egy budapesti gimnáziumban kialakított konyhában. Kezdetben néhány iskolának és óvodának készítettünk ételeket, amelyek száma a szolgáltatás minőségének köszönhetően folyamatosan növekedett az évek során.
 • 2011 SzeptemberMinőségbiztosítás, mint a rendszer szerves eleme

  A bővülő ügyfélkör szükségessé tette a minőségbiztosítás szerves beépítését a termelési és ügyfélkezelési rendszerünkbe. Termelési oldalon a HACCP rendszer mellett működésünket az ISO:9001 és ISO:22000 szabványokhoz igazítottuk, míg ügyfélkezelési oldalon bevezettük a szakértő dietetikus által végzett napi kóstolást és értékelést, amely megfelelően dokumentálva visszakövethetővé tesz minden panaszkezelést.
 • 2013 SzeptemberFolyamatos ügyfélkör bővülés

  Mára nagy és folyamatosan bővülő kapacitással, kiválóan képzett és munkáját felelősséggel végző szakembergárdával, specializált gépparkkal végezzük közétkeztetés és gyermekétkeztetés szolgáltatásunkat. Büszkék vagyunk rá, hogy nagyvállalatok is megbíztak minket menzáik üzemeltetésével, amely bizonyítja, hogy az évek során kialakult működésünk alkalmassá teszi cégünket arra, hogy a legkiélezettebb versenypiacon is megállja a helyét.
Bár cégünk a bővülésnek köszönhetően immár három felszerelt konyhát üzemeltet, a további megbízások reményében korábbi konyháinktól sem váltunk meg, hiszen azok szabad kapacitása lehetőséget biztosít rendezvények és új ügyfelek étkezési igényeinek kielégítésére. Reméljük, hogy küldetésünknek megfelelően egyre több emberrel ismertethetjük meg az egészséges közétkeztetés és gyermekétkeztetés perspektíváit, amelyek befolyásolni fogják a jövő nemzedék étkezési szokásait is.