Misszió

Dinamikusan fejlődő családi vállalkozásunk célja, hogy a Közép-Magyarországi Régió meghatározó közétkeztetési vállalkozásává válva megváltoztassuk az egészségtelen és rossz minőségű közétkeztetésről kialakult képet. Jelenleg mi látjuk el friss, hazai alapanyagokból készült ételekkel a XII. kerület minden önkormányzati fenntartásban működő intézményét, emellett számtalan kerületen kívüli intézményt, vállalkozást és irodát tudhatunk elégedett ügyfeleink között.

Meggyőződésünk, hogy egészséges és finom ételeket csak elégedetten és jó hangulatban eltöltött munka közben lehet készíteni, ezért kiemelt figyelmet fordítunk munkavállalóink kiválasztására és képzésére, valamint igényeik maximális figyelembe vételére.

Diétás szakácsaink és szakértő dietetikusaink munkájának köszönhetően nem csupán a korszerű táplálkozástudományi ajánlásokat tartjuk be maradéktalanul, hanem minden olyan egyéni táplálkozási igényt is ki tudunk elégíteni, amely a modern kor allergiás és egyéb megbetegedéseivel függ össze.

Szolgáltatásunk folyamatos ellenőrzésével mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és az általunk készített ételeket fogyasztó gyerekek és felnőttek egészségesen táplálkozzanak.

A megbízhatóság mellett alapelvünk, hogy a bővüléssel párhuzamosan fenn tudjuk tartani az önmagunk és ügyfeleink által elvárt minőségi követelményeket, tiszteletben tartva a vendéglátás talán legősibb előírását: mindig a vendég az első.

Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

Családi vállalkozásunk a dinamikus fejlődés mellett sem feledkezett meg a társadalmi felelősségvállalás fontosságáról. Elsősorban nonprofit rendszerben működő intézmények étkeztetési partnereként olyan események étkeztetését biztosítjuk ellenszolgáltatás nélkül, amelyek ügyfeleink számára kiemelten fontosak, azonban a szükséges anyagi erőforrások nem állnak a rendelkezésükre.

Cégünk partnerintézményei folyamatos támogatása mellett rendszeresen segíti a Katolikus Karitász munkáját, valamint számos rászorulókat segítő projektben is rendszeresen részt vesz az étkezés ingyenes biztosításával.

Hiszünk abban, hogy a hazai vállalkozásoknak saját munkavállalóik munkakörülményeinek folyamatos javítása mellett felelősséget kell vállalniuk szegényebb sorsú honfitársaink iránt is, és erőforrásaikhoz mérten segíteniük kell őket.